ΕΤΑΙΡΕΙΑ

"Ξυπνήστε γεμάτοι ενέργεια". Μια φράση που δεν επιλέχθηκε τυχαία να ακολουθεί την εταιρεία μας, μιας αυτή είναι και η βασική επιδίωξη μας. Η άνεση, η ξεκούραση και κατ’ επέκταση η ανάκτηση της ενέργειας που απαιτούν οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής.

Πριν από αρκετά χρόνια είχαμε το όραμα να δημιουργήσουμε αυτό που είναι σήμερα η BS-Strom. Μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στο χώρο, με  σκοπό να συνδυαστούν οι παραδοσιακές πρακτικές με τις σύγχρονες τεχνικές και με αποτέλεσμα να παραχθεί όχι απλά ένα «προϊόν για τον πελάτη», αλλά ένα «εργαλείο για τον άνθρωπο». Όλο αυτό πήρε σάρκα και οστά στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας με έδρα τις Αχαρνές Αττικής και συνολική έκταση 1000 τ.μ., κάνοντας μας περήφανους τόσο για την τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών υγιεινής και ελέγχου ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής όσο και  για την φροντίδα που παρέχουμε στα προϊόντα μας μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους αποδέκτη, εσάς.

Πιστοί στις αρχές που διέπουν την παραγωγή προϊόντων ύπνου, ποιότητα και υγιεινή, διαθέτουμε τον πλέον προηγμένο εξοπλισμό, την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη αγάπη, προκειμένου το τελικό προϊόν να ελεγχθεί εξολοκλήρου  πριν σας προσφερθεί αψεγάδιαστο. Η αδιάκοπη ενημέρωση μας σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους στο χώρο μας, αποτελούν το όπλο μας ούτως ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πλέον προσιτές τιμές, καθιστώντας την BS-Strom τον σύμμαχο σας στο σημαντικότερο κομμάτι της ημέρας μας, τον ύπνο. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Εμπιστευθείτε στην BS-Strom και "Ξυπνήστε γεμάτοι ενέργεια".